logo-green1

Om Sara

Mål og visjon

Mitt mål og visjon er å kunne inspirere og motivere andre til å ta vare på både den fysiske og mentale helsen. Med trening og bevegelse som en glede og berikelse i livet og det å bli bevisst handlings- og reaksjonsmønster ved hjelp av massasje, NLP-coaching, mindfulness og pusteteknikker kan man oppnå nettppp det. 

Kropp og sinn henger sammen. Sliter man med den ene delen, blir den andre delen påvirket. Det er viktig å ha en god balanse i livet. Av og til er det lurt å stoppe litt opp, ta en oppsummering over det som fungerer og føles bra og det som ikke gjør det, og kanskje gjøre noen endringer. Livet er ikke statisk, men i kontinuerlig forandring. Vi må lære å gi slipp på det som ikke tjener oss lenger og å akseptere at noen dører lukker seg, mens andre åpnes. 
 
Mitt store ønske for deg er å hjelpe deg til å bli en bedre versjon av deg selv og å oppnå en god balanse mellom jobb, familie og fritid og å styrke deg både fysisk og mentalt.

Utdannelse og erfaringer

Litt om meg:
Jeg har holdt på med dans og trening mer eller mindre hele livet mitt og har bl.a. jobbet som profesjonell danser i bl.a. dansekompaniet Carte Blanche og i Einar Schancke revyen. Jeg har jobbet i og drevet (i noen år) garn og symaskinsbutikk i Ski i 8 år, og etter endt utdannelse som Interiørkonsulent, tegnet, designet og solgt kjøkken bad og garderober i 8 år for flere kjøkkenleverandører i bl.a Ski og Oslo, hvor de siste årene også drev med import, salg og prosjektering av 3 tyske kjøkkenmerker til proff og privatmarkedet. 
 
Utdannelse/kurs innen trening:
Sertifisert instruktør i Body Pump, Body Balance, CXWORX, Sh’bam.(Les MIlls)
Zumbainstruktør – Steve Boedt – Gøteborg 
Personlig Trener (Akademiet For Personlig Trenere) i 2010,
Kostholdsveileder (AFPT) 2011
200 hr Yogautdanningen i Ashtangayoga og yoga filosofien, hos Alexander Medin, Puro Yoga i 2013
75 hr Yin Yoga, Ina Løvdal, Pranahuset 2017
Barsel og Gravidyoga utdanning, Belly & Baby, 2017
 
Massasje:
Klassisk massasje (Bio Medicus)
Hot stone massasje (Bio Medicus)
Ayjurvedisk Yogamassasje (Axelsons Body Work School)
Gravidmassasje (Axelsons Body Work School) 2018
Fotsoneterapi grunnkurs (Axelsons Body Work School) 2018
 
Nytt på utdanningsfronten:
NLP Practitioner 
NLP Master Practitioner
NLP Professionel Coach (Under sertifisering) 
NLP Helse Coach  (Under sertifisering)  
Mindfulness Instruktør.